Web Analytics Made Easy - Statcounter

ششمین روز نمایشگاه کتاب تهران نیز به پایان رسید، ایرنا امروز خبرهای گوناگونی را برای مخاطبان خود روایت کرده است.

به گزارش خبرنگار کتاب ایران اکونومیست، روز ششم نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، نشان دهنده خو گرفتن ناشران و مخاطبان به روزگار پساکرونایی در حوزه کتاب و نشر بود، کم کم رویدادهای فرهنگی و روابط به حالت عادی خود باز می گردد، این نوید نخستین ساعات از نیمه دوم نمایشگاه کتاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلام از کنار کتاب به فرمانده

نمایشگاه کتاب تهران در پنجمین روز خود نیز با رویدادهای متعددی همراه بود که از میان آن‌ها حضور رنگین‌کمان اقوام مختلف ایرانی در بهشت واژه‌ها و همچنین گروه سرود سلام فرمانده که حال و فضای نمایشگاه را با اجرای سرودهای مختلف و متنوع‌شان فرحناک‌تر کردند بیش‌از پیش به چشم می‌آمد. ادامه خبر را اینجا بخوانید.

ناشری که نقشه کهن خلیج فارس را در همه آثارش آورده است

انتشارات «قناری دریایی» در سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، کتاب‌های نفیس در حوزه‌های شعر، ادبیات و هنر را با بهره‌مندی از سبک و سیاق کهن در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد. ادامه خبر را اینجا بخوانید.

نمایشگاه کتاب تهران نقش مهمی در برجسته‌سازی ارزش‎‌های اسلامی دارد

مسئول برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی عمان با بیان اینکه نمایشگاه کتاب از مهمترین رویدادهای بین المللی است که تاکنون مورد استقبال چشمگیر مخاطبان قرار گرفته است، گفت: این رویداد نقش مهمی در آگاه سازی افکار عمومی و برجسته‌سازی ارزش‌های اسلامی و اهمیت کتابخوانی ایفا می کند. ادامه خبر را اینجا بخوانید.

در مصائب تبلیغ کتاب

تبلیغ کتاب واقعا سخت است. تبلیغ کتاب با بسیاری از کالاهای دیگر تفاوت ماهوی دارد. اگر با نگاه اقتصادی هم بخواهیم به کتاب نگاه کنیم و آن را به عنوان یک کالا به فروش برسانیم بهرحال اتفاقی باید بی‌افتد که با سایر کالاها تفاوت دارد؛ اینکه برای تبلیغ یک کالا شما باید محصول خود را معرفی کنید. ادامه خبر را اینجا بخوانید.

سوگل مشایخی آرزو دارد کدام کتاب را به همه جوانان هدیه دهد؟ «امیدوارم کتاب‌باز بازگردد»

محقق شعر فارسی گفت: کتاب‌باز برنامه ای بود برای کسانی که فرصت کتاب خواندن نداشتند و با دیدن این برنامه عصاره‌ای از کتاب‌های خوب را می‌توانستند مرور کنند. ادامه خبر را اینجا بخوانید.

جایی جذاب برای جست‌وجوی جواب

 فرایند تولید کتاب و اتفاقات پیرامونی زیر چتر واحدی چون یار مهربان؛ جذابیتش اگر کمتر از همنشینی با کتاب نباشد دوشادوش آن است. سالن فعالیت‌های فرهنگی نمایشگاه سی‌وسوم کتاب تهران چون آیینه در سایه این همدلی را به مخاطبان این رویداد ارائه می‌دهد. ادامه خبر را اینجا بخوانید.

نمی‌توان گفت که نمایشگاه فیزیکی روی فروش مجازی تاثیر داشته‌است

به گفته آزاده نظربلند، مدیر کمیته راهنمایی و پاسخگویی به مراجعان، آمار فروش در روزهای ابتدایی سومین نمایشگاه مجازی تقریبا با دومین دوره این نمایشگاه برابر است و فروش بخش فیزیکی تاثیری بر فروش مجازی نمایشگاه نداشته‌است. ادامه خبر را اینجا بخوانید.

تبادل نظربا فعالان ایرانی و خارجی در حوزه نشر بین الملل

همزمان با برگزاری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب، معاون همکاری‌های علمی وفرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بازدید از این رویداد، درباره زمینه‌های توسعه همکاری‌های فرهنگی بین‌المللی این سازمان در حوزه صنعت نشر بین‌المللی را با فعالان ایرانی و خارجی این عرصه تبادل نظر کرد. ادامه خبر را اینجا بخوانید.

۱۰ در ۱۰؛ مولفه مهمی که مورد غفلت قرار می‌گیرد 

 در سومین آمایش ایران اکونومیست از ۱۰ ناشر فعال در بخش عمومی و کودک و نوجوان در یک تحلیل کلی این نتیجه‌گیری بازتاب داشت که «موضوع نشست‌ها» در قاطبه آرای شرکت‌کنندگان مورد بی‌توجهی قرار گرفته است حال آنکه این نشسته‌ها یا درباره ناشران و یا بر آنها است. ادامه خبر را اینجا بخوانید.

پاراگراف خوانی؛ آفت مطالعه با تلفن همراه

سیدعلی محمدهاشمی، مدیر فروش انتشارات اطلاعات معتقد است: مطالعه با موبایل، مطالعه عمیق را از بین برده و جامعه را به مطالعه سطحی و پاراگراف خوانی سوق می دهد. ادامه خبر را اینجا بخوانید. 

از ترویج تا توهم/ شبکه‌های اجتماعی شمشیری دو لبه برای فرهنگ کتابخوانی هستند

یک فعال حوزه نشر گفت: شبکه‌های اجتماعی بستر خوبی برای ترویج، معرفی و نقد کتاب هستند اما همزمان می‌توانند توهم دانایی ایجاد کنند که نوعی آفت و آسیب است. ادامه خبر را اینجا بخوانید.

نویسنده‌ای که ۴۰جلد کتاب برای کودکان نوشته

ناهید مهدوی ‌اصل، نویسنده کودک و مدیر مسئول انتشارات «بازی قصه‌ها» که از ۱۵ سال پیش تا الان در نمایشگاه کتاب برای بچه‌ها قصه گفته و بازی‌های سنتی را در قالب داستان اجرا کرده می‌گوید: نمایشگاه کتاب برایم یادآور کار و تلاش و زیبایی است. ادامه خبر را اینجا بخوانید.

محسن هاشمی: کتاب خاطرات پدر در سال ۱۳۷۸ به زودی منتشر می‌شود

رئیس پیشین شورای اسلامی شهر تهران، گفت: کتاب خاطرات سال ۱۳۷۸ علی اکبر هاشمی رفسجانی با رفع مشکلات موجود به زودی در اختیار مردم قرار می‌گیرد. ادامه خبر را اینجا بخوانید.

نمایشگاه کتاب یک گردشگری فرهنگی است

علیرضا معاف، عضو شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه کتاب از این رویداد فرهنگی به عنوان یک گردشگری فرهنگی یاد کرد و استقبال پرشور مردم از این پدیده فرهنگی را پاسخی به شبهه سرانه پایین مطالعه در کشور دانست. ادامه خبر را اینجا بخوانید.

رابطه زیادی بین سیاست و کتاب خواندن وجود دارد

حسین پایا، مدیر انتشارات طرح نو گفت: اگر شرایط سیاسی جامعه را به نحوی سامان دهیم که مردم به آینده امیدوار باشند دوران شکوفایی کتاب و کتابخوانی را رقم خواهیم زد. مردمی که به آینده امید نداشته باشند به کتاب رجوع نمی کنند. ادامه خبر را اینجا بخوانید. 

 

استاد دانشگاه تونس: نمایشگاه کتاب تهران فرصت طلایی برای تعامل ملت‌ها و فرهنگ‌سازی جوامع است

سالم اطرش، استاد دانشگاه زیتونه تونس، نمایشگاه کتاب تهران را فرصت طلایی برای تعامل ملت‌ها و فرهنگ سازی جوامع و‍‍‍ ذوب کننده یخ روابط کشورها دانست و گفت: از اینکه در نمایشگاهی که هدف آن انتشار فرهنگ و علم و معرفت است شرکت کرده‌ام بسیار خرسندم. ادامه خبر را اینجا بخوانید. 

نمایشگاه کتاب امسال فراتر از پیش‌بینی‌ها بود؛ ناشران از مسئولان جلوترند

 لیلا مختاری، مدیر غرفه انتشارات نردبان با اعلام اینکه در این دوره از نمایشگاه ستاد برگزاری نمایشگاه یک یا دو روز از ناشران عقب بودند، اعلام کرد: ناشران غرفه را تحویل گرفته و کتاب‌هایشان را چیده بودند، اما تابلوی ناشران کودک و دانشگاهی نصب نشده بود. ادامه خبر را اینجا بخوانید.

دبیرکل اتحادیه دانشجویان یمن در ایران: نمایشگاه کتاب تهران پنجره اشراف ایران بر جهان است

عبدالملک فایع، دبیر کل اتحادیه دانشجویان یمن در ایران گفت که نمایشگاه بین المللی کتاب تهران پنجره اشراف جمهوری اسلامی ایران بر جهان و بیانگر شور و شوق علاقه مردم ایران به کتابخوانی است. ادامه خبر را اینجا بخوانید.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ، نمایشگاه بین المللی تهران ، نمایشگاه کتاب

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نمایشگاه بین المللی تهران نمایشگاه کتاب ادامه خبر را اینجا بخوانید نمایشگاه بین المللی کتاب نمایشگاه کتاب تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۸۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درهای مصلی به روی مخاطبان سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب باز شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در محل مصلای امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می شود.

ایرنا نوشت:بیش از دو هزار و ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور دارند، امسال همه ناشران در فضای مسقف جانمایی شده اند و هیچ سازه از پیش ساخته شده‌ای در نمایشگاه کتاب سی و پنجم وجود ندارد، همچنین با برنامه ریزی های انجام شده نمایشگاه کتاب در بخش‌ ناشران دانشگاهی، آموزشی و کودک نیز شاهد افزایش فضای تخصیصی است.

۷۰ دستگاه‌ مختلف از جمله شهرداری تهران، شرکت ملی پست، مجموعه مصلی امام خمینی(ه)، بانک ملی ایران، سازمان اورژانس و آتش نشانی و ...در برگزاری این دوره نمایشگاه کتاب مشارکت دارند.

از دیگر تغییرات مثبت این دوره نمایشگاه افزایش اعتبار بن‌های خرید کتاب و میزان یارانه اختصاص یافته به دانشجویان، طلاب و اساتید دانشگاه است، سال گذشته بن خرید۶۰۰ هزارتومان بود و امسال دانشجویان و اساتید دانشگاه ۷۰۰ هزارتومان یارانه دریافت می‌کنند. میزان یارانه تخصیص یافته برای اساتید دانشگاهی نیز ۸۰۰ هزار تومان است که ۵۰ درصد توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حامیان مالی پرداخت می‌شود. همچنین یارانه‌ اختصاص یافته در بخش مجازی قابل استفاده است تا مردم بدون دغدغه و طی کردن مسافت از آن بهره‌مند شوند.

مرکز پاسخگویی نمایشگاه هم با حضور ۱۰۰ پاسخگو با شماره‌های ۹۱۰۰۹۸۹۸ درباره نمایشگاه اطلاع رسانی‌های لازم را انجام می دهند. علاوه بر رسانه های داخلی، ۳۰ نفر از نمایندگان رسانه‌های خارجی با همکاری معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در نمایشگاه مستقر هستند. شبکه‌های اجتماعی بله و نشان نیز در جست‌وجوی ناشران و پیدا کردن کتاب‌ها به کمک نمایشگاه آمده‌اند.

نمایشگاه خدماتی همچون مشاوره‌ کتاب دارد که در بخش‌های مختلف شبستان و بخش کودک مستقر هستند و مخاطبان را برای خرید کتاب راهنمایی می‌کنند.

ناشران دیجیتال، پلتفرم‌ها و ناشران صوتی همچنان در رواق دوم شرقی مستقرند و دارای ورودی مجزا هستند.

شهر سمنان پایتخت کتاب ایران در این دوره نمایشگاه کتاب حضور دارد و روستاهای مختلف و عشایر دوستدار کتاب برای حضور در نمایشگاه کتاب دعوت شده اند و ویژه‌ برنامه‌های مفصلی نیز برای روستاهای دوستدار کتاب درنظر گرفته شده است، مکان استقرار آنها نیز در ایوان ورودی و بلوار امام رضا(ع) و پشت ناشران خارجی است.

امسال برای اولین ‌بار ماشین‌های اختصاصی معلولان در ورودی شهید بهشتی در نظر گرفته شده است که تا روی پشت بام مصلای امام خمینی و ورودی بخش‌های مختلف حرکت می کنند و بازدیدکنندگان را به هر نقطه از نمایشگاه کتاب که مدنظر آنهاست می‌رسانند. تعداد درهای ورودی به نمایشگاه هم بسیار بیشتر از قبل شده است، بنابراین مردم به نسبت سال‌های گذشته دسترسی راحت‌تری به نمایشگاه دارند.

برنامه‌های فرهنگی متعددی برای این دوره از نمایشگاه کتاب تهران در نظر گرفته شده است، از جمله دو ویژه برنامه یکی برنامه‌های مرتبط با مردم غزه است، همچنین به مناسبت همزمانی دهه کرامت برنامه‌هایی برای زنان و دختران در نظر گرفته شده است.

در روزهای روزهای ۲۴، ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت نیز نمایشگاه میزبان رویدادی با عنوان نشر ایران در بخش خارجی خواهد بود. این رویداد به منظور معرفی نشر ایران به ناشران خارجی طرح‌ریزی شده است، حدود ۲۰ ناشر و کارگزار ادبی (آژانس ادبی) در این مراسم حضور خواهند داشت. آنها در دراین مدت از مراکز چاپ و کتاب‌فروشی ها بازدید می کنند.

در کل حدود ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه حاضر هستند که این ناشران حدود ۵۰ هزار عنوان کتاب خارجی به نمایشگاه آورده اند این در حالی است که سال گذشته ۴۵ هزار عنوان کتاب خارجی در نمایشگاه کتاب ارائه شد. امسال یمن مهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904208

دیگر خبرها

  • خدمت رسانی رایگان تاکسیرانی به بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • چگونه به نمایشگاه کتاب برویم؟ | تدابیر حمل و نقل عمومی برای دیدار با یارمهربان
  • جزئیات بن خرید از نمایشگاه کتاب برای دانشجویان اعلام شد
  • درهای مصلی به روی مخاطبان سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب باز شد
  • در‌های نمایشگاه کتاب باز شد
  • همراهی متروی تهران با نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • درهای نمایشگاه کتاب باز شد
  • استقرار اورژانس در نمایشگاه کتاب
  • افتتاحیه سی و پنجمین نمایشگاه کتاب در مصلی برگزار می‌شود
  • آماده سازی مصلی تهران برای برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران